![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Grand Administrator
Datum pristupanja: Jun 2008
![]() |
Obavijest svim ucenicima da koji nisu vratili knjige iz knjiznice da nece dobit svjedođbu, pismo primljeno 27.6. od G. S. -a, nadalje potrebno je donit uplatnicu s uplacenim iznosom dugovanja do 3.7. inace nece dobit isto svjedodbe.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Dark Veteran
![]() |
ma koje gluposti...
ako ne vratis knjigu, ili te zove doma ili te razrednik podsjeti da je doneses prije kraja skolske godine... koliko ja znan, nikad se nije trazilo nikakve potvrde da si sve vratia ili platila dugove.... ako to uopce postoji... a to sa svjedodzbom je svake godine isto... uvik prite, ali nikad ne ostvare.... a zakasnina ti je ka i u gradskoj knjiznici.. pola kune za svaki dan prekoracenja... ali to kod nas nije u praksi, zato sta se ne pisu datumi na knjige, pa ti ne znas kad si uzea knjigu... cula san samo za jedan slucaj placanja, i to kad se posudjena knjiga vratila tek dogodine... i to je kostalo 10-ak kuna ... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Grand Administrator
![]() |
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Grand Administrator
![]() |
Ja san dobia knjigu za uzorno ponašanje "Kako um iscjeluje srce", inace jos jedna obavijest, svi ucenici kojima je pogresno napisano na svjedođbi a to smo svi, morat če na početku skole donit svjedođbu da mu je unište i isprintaju novu, k vrapcu a ja se ponada da imam 5 iz kemije, učitelji ne priznaju da je bug u programu a ja san 100% siguran u to jel sam ja i Bralić upisivali ocjene u svedođbe i nikome nismo falili jel je provjeria on, pa ja, pa onda 20. 6. popodne ja i razrednik sve ponovno i ni bilo grešaka, osim tebi ogarde bia ti je upisa 5 iz računalstva pa je ispravia u 4 jel je falija.
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Dark Veteran
![]() |
ma suki je kralj.... covik nije od pocetka skole dosa na sat a da nije bia napusen ili pijan... i to je najvaznije sta tribate znat o njemu... mislin, to samo sebe objasnjava ... hehe.... al
oba ce vas nasmijat do suza.... ![]() |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() |
Citiraj:
A šta se tiče učenja netribas ništa extra ucit m_e_m_o posalji mi mailom kako se pise dnevnik strucne prakse |
|
|
|
|
![]() |
| Alati teme | |
| Display modes | |
|
|