![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Dark Veteran
Datum pristupanja: Jun 2008
![]() |
Dođe vuk ispred kuće 7 kozlića i reče: -OTVORITE VRATAŠCA, JA SAM VAŠA MAJČICA I NOSIM VAM SVJEŽE TOPLO MLIJEKO! -AJDE, NE SERI! MI SMO MAMU POSLALI PO PIVO!
Koja je razlika između žene i države? - Državu treba čuvati od neprijatelja, a ženu od prijatelja! Nabavili Mujo i Haso psa ptičara. Idu u lov svakodnevno. Prvog dana ne ulove ništa, drugog dana ne ulove ništa. Trećeg dana, vraćaju se pognutih glava, opet ništa. Haso, onako tužan gleda u psa i kaže: - Mujo, ili ovo nije "ptičar", ili ga mi slabo bacamo. Razgovaraju dvije plavuše: - Znaš da su me sinoć kad sam se vraćala iz diskoteke strpala dva čovjeka u nepoznati auto? - I šta je onda bilo? - Ma ništa. Vezali mi usta, vezali mi ruke, a da nisam raširila noge, i njih bi vezali! Reci Perice šta ćeš biti kada odrasteš, pita djed svog unuka. - Pero, a šta drugo! Sjede dva slona pored bazena. Kaže jedan drugom: - 'Ajde, popij to, pa da idemo!
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
Datum pristupanja: Jul 2008
![]() |
evo jos jedan.............meni najdrazi
1.Postroji lav sve zivotinje u sumi na obliznju liticu i kaze: "Ko ima muda da skoci postatce moj najbolji prijatelj i dacu mu da mi po**** lavicu."Ostale zvijeri se pogledase i ucutase.Prolazi tako dva sata,5 sati,pada mrak,kad lav zacuje:TRAS!!! Pogleda on kad ono medo brise prasinu sa sebe i kaze: "Lave,sacu ti j**** onu lavicu,a tebi cu zeko j**** majku." ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Dark Veteran
Datum pristupanja: Aug 2008
![]() |
ALKO-test
Napili se amer,rus i mujo,kad ih na cesti zaustavi policija i odvede ih u postaju na alkotest. kad su ih uveli u prostoriju ukojoj su bila dvije stolice,jedan policajac upita amera: koliko stolica vidis? cetiri,amer ispali ko iz topa . hmmmm.dobro .koliko ih vidis ti?-upita policajac rusa . -sest, rece rus pomalo nesiguurno . -a ti Mujo? -na koji red mislis ?
|
![]() |
| Alati teme | |
| Display modes | |
|
|